ÚJ és használt LEDFALAK FORGALMAZÁSA

Kezdőlap | Új és használt ledfalak forgalmazása

Használt, refurbished és új ledfalak forgalmazása, beszámítása

 

Új falat szeretne?

 

Kínai és európai gyártók ledfalaiból választhat, egyes esetekben EU raktárból nagyon gyors szállítással. Használt ledfalát beszámítjuk, felújítjuk vagy bizományi értékesítésben továbbadjuk. Küldjön üzenetet és segítünk!

 

Használt fal érdekli?

 

Bizományi és refurbished raktárkészletünk folyamatosan változik, érdeklődjön!

 

 

GKGD, Changzhi

3500 alkalmazottal, 53.000 négyzetméter gyártósorral és 1 miliárd dollár feletti alaptőkével a GKGD az egyik legnagyobb kynai gyártó. Ár-érték arányban az egyik legjobb ledfal.

Unilumin, Shenzen

2003 óta létező gyártó, kiemelten magas minőségű ledkivetítőket tervez és készít. Magyarországon kifejezetten elterjedt termék.

Fabulux, Shenzen

A Fabulux 10 éves múltra visszatekintő gyártó, számos területen úttörő. Az elsők között gyárott 10.000+ nit SMD falat, de az 1.5mm pp technológia bevezetésében is élen jár.

Lightking, Shenzen

2004 óta létező prémium gyártó, az egyik legnagyobb a piacon. 60.000 négyzetméteres gyártósoron készülnek piacvezető termékei. EU raktárral rendelkezik.

Ledeca, Istanbul

Az elérhető legjobb minőséget nyűjtó török gyártó. Egyedi kalibrációs, minőségellenőrzési és összeszerelési eljárásainak köszönhetően minden terméke a csúcsminőséget képviseli.

Colorlight, Shenzen

Az egyik legtapasztaltabb vezérlőrendszer tervező és gyártó, és jelenleg az egyetlen, aki színtér-metszet kereső kalibrációs eszközöket készít. Ezzel még az egészen eltérő életkorú és színhőmérsékletű ledpanelek is homogén képpé kalibrálhatóak.